Activitat

Visita comentada amb personal de sala a Cable City Dance Cable City Sea

11 febrer, 2024 - 12:30

Fotografia d'Eva Carasol

Fotografia d'Eva Carasol
Fotografia d'Eva Carasol

Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani de Barcelona organitza una visita comentada a l'exhibició de Rossella Biscotti. La visita a càrrec del personal de sala a

Cable City Dance 
Cable City Sea

és una oportunitat per saber més de l'exposició.

L’obra de Rossella Biscotti aprofundeix en la història material i afectiva dels espais que habitem, tot desgranant sistemes de significació i xarxes relacionals entre allò humà i allò no humà. La seva pràctica, que combina cinema, so, escultura i performance, explora el funcionament d’ecosistemes tan oberts, canviants i polifònics com els imaginaris col·lectius i els suports que els condicionen, bé siguin narratius o materials. Vinculant l’art amb la història, l’arqueologia, l’antropologia, les ciències ambientals, la geopolítica i l’activisme, qüestiona els usos i abusos del poder global mostrant tot allò que viu al marge del discurs oficial.

Cal reserva prèvia a activitats-centredart@bcn.cat.

Per a aquesta activitat, hi ha servei de cangur disponible per a infants de 4 a 12 anys (de 0 a 3, caldrà la presència de la persona cuidadora), amb reserva prèvia a: activitats-centredart@bcn.cat. L’horari del servei de cangur és de 12:00 h a 14:30 h i és totalment gratuït.

 

Programació