Projecció de documental i debat amb Eulàlia Comas i Irene Jaume

Seminari vinculat a l'exposició "Kao malo vode na dlanu"
dimecres, 27 febrer, 2019

Activitats

Activitat vinculada al seminari Amor per a què? Canviar l'amor per canviar-ho tot?, de l'exposició Kao malo vode na dlanu (Com una mica d'aigua al palmell de la mà), un projecte sobre l'amor a Sèrbia, de Mireia Sallarès.

Si l’amor no és només una força reproductiva sinó també productiva, quines altres economies pot produir? Als anys 30, Catalunya va ser l’escenari d’una revolució política, econòmica i de l’organització de la vida. Des d’aquesta herència, quina és la transformació dels afectes que s’assaja avui en l’economia cooperativista i l’ecofeminisme?

Eulàlia Comas. Periodista i antropòloga, és la directora del documental que es projectarà: Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa, que narra l’autogestió, per part dels treballadors i treballadores, d’entre el 70% i el 80% de les empreses a la Catalunya del 1936.

Irene Jaume. Activista i llibretera, és sòcia de treball i una de les responsables de la llibreria La Ciutat Invisible, on també desenvolupa les tasques de comunicació i investiga temes relacionats amb la cultura cooperativa.

Agraïments vídeo: Agustín Ortiz Herrera.