Exposició

Residències FiC-ProdArt'19

Treballs Fi de Màster Producció i Recerca Artística (Universitat de Barcelona)
28 juny, 2019 a 21 juliol, 2019

Dates: del 28 de juny al 21 de juliol de 2019
Inauguració: dijous 27 de juny a les 19 h
Lloc: Espai Zero

L’exposició presenta els resultats dels treballs desenvolupats pels postgraduats del màster en Producció i Recerca Artística de la Universitat de Barcelona, dins la línia «Art i Contextos Intermèdia». Incideix especialment en el seu caràcter intermèdia, a través de vies experimentals pluridisciplinàries, de pràctiques artístiques en permanent expansió i de processos d’investigació, regeneradors de les arts.

Els treballs d’aquesta promoció de creadors mostren la pluralitat de manifestacions i relacions amb el món i el pensament. Des de diferents posicionaments, indagacions i registres, hi trobarem: poètiques migratòries transfrontereres (Catalina Piedrahita), alteracions d’esferes urbanes (Valeria Castillo), desconstruccions del Manual del bon artista (Sara Lorite), confrontacions laborals art-treball (Joshua Perkin) i percepcions pertorbables de la materialitat (Domingo Portela). També: la vindicació de la infantesa descontaminada (Cai Saiyin), la recerca del sagrat ocult (Joan Villaplana), la cartografia dels vincles (Fèlix Pons), la recreació d’un jardí de relacions afectives (Daniela Vargas), el qüestionament mediàtic del sofriment (Mònica Porta) i el ritual de sanació ecològica (Maria Marvila). 

Una part dels creadors ha gaudit de residències als espais de la Fabra i Coats - Fàbrica de Creació, compartint la darrera fase dels seus estudis i la producció artística dels seus treballs de Fi de Màster. La col·laboració entre l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i la Universitat de Barcelona (UB) té com a objectiu fer efectiva la transferència de les recerques artístiques i obrir necessàries vies de permeabilitat cultural per als seus resultats, dins l’entrellat contemporani de la ciutat.

Teniu més informació sobre el Màster de Producció i Recerca Artística de la Universitat de Barcelona en aquest enllaç.​

PDF icon Residències FiC ProdArt19 Full de sala.pdf

Programació