Activitat

Taller i mostra final del procés Com sona la ciutadania al Raval i la Verneda?

8 març, 2017 - 18:00

Taller i mostra final del procés Com sona la ciutadania al Raval i la Verneda?
De 18 a 20 h 
Planta 1 de Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona

Taller i muntatge col·lectiu dels resultats dels processos desplegats dins del projecte educatiu i comunitari A què sona la ciutadania?, desenvolupat amb l’Àrea d’Impuls Social de la Fundació Catalunya-La Pedrera, en el marc del Programa d’Acompanyament Educatiu (PAE) dut a terme als Espais Socials de la Verneda i el Raval.

El muntatge es durà a terme amb els dos grups de joves dels Espais Socials implicats, amb una jornada final de tallers i una posada en comú per intercanviar les experiències i coneixements produïts. Els resultats es podran veure a la planta 1 del Centre d’Art Contemporani Fabra i Coats, dins de la mostra Desbordar la Universitat, fase 2, que s’inaugurarà el dissabte 4 de març a les 18 hores.
El procés de treball forma part del programa Desbordar la cultura, fase 2, dins de Cohabitar entre-, la programació del centre d’art coordinada per Idensitat, LaFundició, Transductores i Sinapsis, i s’ha desenvolupat des del novembre del 2016 amb la formació dels equips educatius i amb dos tallers a l’Espai Social del Raval i de la Verneda, del gener al març.

Programació