Activitat

Una pel·lícula sense pel·lícula - Performance

25 novembre, 2022 - 19:00

Vitaliti eth20-27_andreag.jpg

Martin Vitaliti. Cicle SEQÜÈNCIA #1 a Fabra i Coats: Centre d'Art
Martín Vitaliti. Foto: Juande Jarillo

Una pel·lícula gravada en un buit, que conté més del que van contenir les seves imatges. Les imatges materials d’aquella pel·lícula han desaparegut, però continuen apareixent ara. Són aquí, són allà, són aquí. Hi ha una sèrie fascinant de coincidències o senyals que les van fent sorgir. És com un bypass constant entre el present del passat i el passat del present. Entre allò que es creia identitari en l’ara i allò biogràfic d’aquella gent que va viure la transició.

Andrea González. És arquitecta per l’ETSAMadrid i compta amb un màster en Disseny i Arts pel Sandberg Instituut (Amsterdam). Recentment, ha treballat a 'Es Imposible No Puede Ser, apuntes para una película de vampiros en la Ruta del Bacalao', amb el suport de les Ajudes a la Creació de la CM, guanyador del premi Circuitos de Artes Plásticas. Aquest treball va ser estrenat a Het HEM (Amsterdam) i projectat a Matadero Madrid, Filmhuis Den Haag i Cinema Galleggiante (Venècia), entre altres llocs. Codirigeix Home Cinema, i col·labora amb Ja Ja Ja Nee Nee Nee i fanfare (Amsterdam). Ha facilitat PUB Sandberg i Alone Together, i ha dirigit RACA Radio. Així mateix, ha organitzat Parkineo a Matadero Madrid i ha emprès el viatge 'En Castilla La Mancha hay más de cien polideportivos iguales'.
També ha col·laborat amb institucions i organismes culturals com la Biennal d’Arquitectura de Venècia, Sonic Acts, Rozenstraat, Hangar, La Casa Encendida, Matadero Madrid, CentroCentro, Droog Design, PARK The Magazine, Pasajes Arquitectura y Crítica, Revista de Arquitectura (COAM), Teatron, ETSAMadrid, Universitat d’Alacant, IEDMadrid, AA London, Universitat San Pablo CEU i University of Nebraska-Lincoln, entre d’altres.

​Accés lliure fins a completar l'aforament

Programació