Activitat

Visita amb Joana Roda a l'exposició "Succeeix cada dia"

8 juliol, 2020 - 18:30

Visita a l'exposició Succeeix cada dia, a càrrec de Joana Roda, el dimecres 8 de juliol.

La visita és gratuïta, de 18:30 a 20h, i amb inscripció prèvia al correu centredart@bcn.cat.

Aforament limitat a un màxim de 20 persones.

Aquesta activitat proposa diverses visites a les exposicions del Centre d'Art en un format més obert que les visites guiades habituals. No es tracta només de conèixer l'obra dels artistes sinó més aviat d'una reflexió compartida a l'entorn d'ella a través del relat de cadascuna de les persones escollides per fer les visites.

Joana Roda (Barcelona, 1987) va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona durant tres anys per després deixar-ho i passar a Història de l'Art a la Universitat Autònoma, a la Sorbona IV de París i a la Complutense de Madrid. Una vegada acabada la carrera va anar a viure a Mont-real, Canadà, on va treballar en una galeria i on va començar a buscar fórmules per a fer tot allò una mica més rentable. Una d'elles va ser preparar càterings a base de truita de patates i servir-les a les inauguracions (d'aquí en van sortir alguns encàrrecs per a altres esdeveniments artístics). Alhora va treballar en una bugaderia, al restaurant Itacate i a la pastisseria Kilo Cafè. Totes aquestes feines van forjar l'empresària que és avui en dia.

En arribar a Barcelona va treballar al restaurant Biocenter i a la Galeria Miquel Alzueta i va seguir amb el tema del menjar col·laborant amb Bernat Daviu en el projecte Forever Blowing Bubbles on s'oferien càterings per a inauguracions d'exposicions en què art i menjar eren posats en relació. Fruit d’aquest darrer projecte va néixer Guanyar-se'ls Garrofes. El projecte es va presentar a la Fundació Miró de Barcelona i al MACBA (en el marc de l'Internacional d'Antoni Miralda) i va ser un dels projectes seleccionats per al premi Loop Discover 2017. Al 2016, juntament amb Joana Llauradó va ser premiada amb la Beca INJUVE de creació jove amb el programa expositiu Benvingut comissariat que es va presentar a la Puntual de Sant Cugat i en l'espai Trapecio de Madrid. De 2015-2018 va treballar com a coordinadora del programa d'activitats i exposicions al Centre d'Art Maristany de Sant Cugat i el febrer de 2017 es va aventurar a obrir amb Bernat Daviu la galeria Bombon projects, projecte en el que ara mateix treballa. ​

Programació