Què tenim avui per dinar? L'alimentació del passat
Activitat finalitzada
- Where
- 23 - El nostre passat
Horari
Dissabte 8 de Juny, 13:55 - 14:45
Durada
50 min.
Alguna vegada t’has preguntat com menjaven o cuinaven les persones que vivien a la Barcelona del passat? Gràcies a les llavors i als grans de midó que es conserven en els sediments i ceràmiques arqueològiques del segle XVIII que s'han recuperat al Born ho pots saber! Què els agradava? D'on s’importaven els aliments? Vine a descobrir-ho en aquesta activitat per a tots els públics.
- Tipus d'activitat
- Taller
- Edat recomanada
- 0 a 6 anys
- 6 a 8 anys
- 8 a 10 anys
- 10 a 12 anys
- Participants
- Cristina Navas
- Miguel Tarongi
- Organitzadors
- Seminari d'Estudis i Recerques Prehistòriques (SERP), Universitat de Barcelona (UB)
- Laboratori d'Arqueobotànica, Universitat de Lleida (UdL)