Joc de pistes ‘Descobreix l’enigma’

Enguany, la Festa de la Ciència serà tota ella un gran joc de pistes. Aprofita la teva visita per participar-hi! Recull la teva butlleta en un dels Punts d’Informació de la Rambla de Prim o al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, i omple-la amb les respostes de les pistes que trobaràs senyalitzades en diferents espais de la Festa.

Per resoldre l’enigma hauràs de desvetllar les efemèrides del 2023 i altres descobriments científics, mentre explores tots els espais que la Festa té preparats per a tu. Te’n sortiràs? Posa’t a prova! Si resols totes les pistes que permeten desvetllar l’enigma, entraràs en el sorteig de tres lots de premis, consistents en:

  • Entrades per a dues persones al Barcelona Supercomputing Center, el Zoo de Barcelona, el Sincrotró Alba i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.
  • Jocs de taula científics.
  • Un val de 50 € per al centre comercial de Diagonal Mar.

El sorteig dels premis entre les persones que hagin resolt totes les pistes que permeten desvetllar l’enigma tindrà lloc el diumenge 11 de juny a les 20:00 h a l’Escenari Einstein de la Festa de la Ciència. 

Resultats

Durant la Festa, el públic va recollir unes 2000 butlletes dels punts d'informació, de les quals, unes 400 van ser completades (i l'enigma resolt) i dipositades a les urnes que es van habilitar. Totes aquestes butlletes van participar en el sorteig, de les quals en van sortir tres persones guanyadores que el dimarts 12 de juny a la tarda van participar en un petit acte de lliurament que va tenir lloc al Museu de Ciències Naturals de Barcelona: la Montse, la Isabel i la Justine (representada per en Pep).