L’Espai de Joc 0-99 canvia d’horari per adaptar-se a la calor

L’espai de jocs en préstec de la Clariana del parc de les Glòries canvia d’horari per adaptar-se a l’arribada de l’estiu i evitar les hores de més calor. Des del 31 de maig i fins a l’octubre obrirà els divendres, dissabtes i diumenges, de 17.00 a 21.00 hores.

17/05/2024 12:40 h

Ajuntament de Barcelona

El quiosc de l’Espai de Joc 0-99 ofereix més de tres-cents jocs de taula en una zona de 150 metres quadrats on s’instal·len taules, cadires i para-sols perquè el veïnat hi pugui jugar a l’aire lliure.

En aquesta àrea s’ofereixen en préstec jocs que van des dels grans clàssics fins a les novetats recents, de cultures diverses, cooperatius, jocs XXL, per a petits i grans, de construcció, d’habilitat o trencaclosques. Es tracta d’una iniciativa inspirada en la ludoteca a l’aire lliure de París.

A més d’oferir jocs, un equip s’encarrega de dinamitzar, orientar, acompanyar o explicar els jocs i crear ambients de joc per a totes les edats, i es preveu que es desenvolupin altres propostes i esdeveniments, com diades temàtiques.

Nou horari d’estiu

Amb l’arribada de la calor, l’Espai de Joc 0-99 adapta l’horari a la nova estació. El nou horari d’obertura serà els divendres, dissabtes i diumenges, de 17.00 a 21.00 hores, per evitar les hores de més calor.

Etiquetes associades a la notícia