El Barcelona Deep Tech Summit tornarà a reunir la tecnologia més disruptiva

El Barcelona Deep Tech Summit, l’esdeveniment més rellevant del sud d’Europa del sector de la tecnologia profunda, tornarà a reunir empreses, universitats, inversors, institucions i experts amb solucions disruptives a reptes tan transcendentals com el canvi climàtic, la transició energètica, la connectivitat, la nova era industrial i la biomedicina. Aquesta segona edició tindrà lloc els dies 28 i 29 de novembre, amb més espai i temps que en l’edició de l’any passat.

14/11/2023 16:31 h

Ajuntament de Barcelona

Barcelona és la ciutat europea amb més empreses emergents de tecnologia profunda (deep tech), que es dediquen a la intel·ligència artificial, les cadenes de blocs, la robòtica, els materials de frontera, la fotònica, la supercomputació, la quàntica i la biomedicina.

A més, a Catalunya hi ha prop de 300 empreses emergents del sector, amb 1.700 treballadors altament qualificats i una facturació de més de 125 milions d’euros, 42 centres generadors d’empreses derivades (universitats, grups de recerca o hospitals), 9 incubadores i acceleradores i 31 fons de capital risc.

El Barcelona Deep Tech Summit reunirà al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona més de cinquanta ponents, cinquanta empreses emergents, que mostraran les seves innovacions, i quaranta institucions i empreses inversores, i es preveu que hi assisteixin prop de mil persones que buscaran connectar la tecnologia de més valor amb inversors especialitzats, que puguin comprendre la importància del sector i aportar-hi fons per accelerar l’arribada de les solucions al mercat.

L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, i cinc universitats: UB, UOC, UPF, UAB i UPC, i coorganitzat per la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ i del Departament de Recerca i Universitats.

Etiquetes associades a la notícia