Acord per incorporar clàusules socials en la contractació pública

Conveni de col·laboració amb el Foro de la Contratación Socialmente Responsable per promoure la incorporació de noves clàusules socials en la contractació pública que incentivin l’accessibilitat i la integració laboral i social de les persones amb discapacitat. L’acte s’emmarca en el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el 3 de desembre.

29/11/2022 15:55 h

Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament tindrà l’assessorament del Foro de Contratación Socialmente Responsable per reforçar les polítiques socials, crear oportunitats d’inserció laboral per a persones amb dificultats i enfortir i promoure l’economia social a la ciutat. També es crearà una comissió mixta de seguiment per definir, impulsar i aprovar actuacions i resoldre incidències.

Cada any el consistori incrementa els objectius municipals anuals mitjançant la Comissió de Contractació Pública, i aquest any la quantitat mínima prevista és d’onze milions d’euros.

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i, com cada any, la façana de l’Ajuntament, algunes seus de districte i les fonts de places i jardins de la ciutat es tenyiran de color taronja per commemorar aquest dia.

Fins a mitjan desembre les entitats i els districtes organitzaran tot tipus d’activitats lúdiques i reivindicatives, com una mobilització espontània (flashmob) als districtes, espectacles de teatre i dansa, espais de debat, conferències i exposicions, tallers o concerts. La majoria de les activitats són gratuïtes.

 

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades