“T’estiu molt”: comencen les activitats d’educació i lleure per a infants i joves

Avui comença la campanya municipal d’activitats estiuenques per a infants i joves d’1 a 17 anys, que arrenca amb 335.344 places ofertes i més d’un miler de propostes. El programa del “T’estiu molt” inclou activitats de lleure, esportives, educatives i culturals, i també proporciona beques per a famílies amb dificultats econòmiques o personals i opcions per a infants i adolescents amb discapacitat.

26/06/2023 13:04 h

Ajuntament de Barcelona

La campanya de vacances “T’estiu molt” garanteix una oferta d’activitats àmplia, versàtil i inclusiva i comprèn propostes com el Campus Olímpia, bressols d’estiu per a infants d’1 a 3 anys, campaments, casals d’estiu, rutes esportives, tallers d’arts musicals i activitats en família. En total s’han signat 268 convenis amb les entitats organitzadores; prèviament s’ha realitzat un procés d’homologació per garantir criteris com la relació qualitat-preu o la ràtio.

Al programa municipal, que s’allargarà fins al 5 de setembre, s’hi destina un pressupost de 5,1 milions d’euros per assumir les 23.334 beques atorgades a famílies en situació de vulnerabilitat. En el 85% dels casos l’ajut concedit serveix per cobrir el 90% de les despeses.

Activitats d’estiu inclusives

Totes les activitats que formen part de la campanya garanteixen la plena inclusió dels infants i adolescents i disposen dels mitjans tècnics i humans adients perquè hi puguin participar, amb independència que presentin o no alguna discapacitat.

A més, el programa també cobreix el servei addicional de monitors i monitores de suport per atendre les necessitats dels infants i adolescents que requereixin una atenció especial a causa de la seva discapacitat, per tal que puguin participar en totes les activitats programades.

“Estiu adoles100”

Paral·lelament, la programació d’activitats “Estiu adoles100“, específica per a joves d’entre 12 i 18 anys, inclou més d’un centenar d’activitats gratuïtes com tallers de DJ, acrobàcies i cuina de tapes, un torneig de vòlei, jocs d’escapada o gimcanes, que es duen a terme entre el 26 de juny i 14 de juliol als diferents barris de la ciutat.

Etiquetes associades a la notícia