Els llums de Nadal il·luminen el comerç de Sants i de l’Eixample

“Els llums de Nadal il·luminen el comerç” és una iniciativa concebuda per dinamitzar i innovar en comerç de proximitat a diferents barris de la ciutat en el marc de la campanya de Nadal. Enguany deu escoles de disseny han creat la decoració dels aparadors de 10 botigues de Sants i 12 establiments de l’Eixample.

29/11/2022 13:36 h

Ajuntament de Barcelona

D’aquesta manera els comerços més tradicionals i emblemàtics incorporen el disseny com a aliat per innovar, alhora que es dona visibilitat al talent creatiu de la ciutat. L’enllumenat de Nadal, que fins ara se circumscrivia al carrer, esdevé una part fonamental del disseny dels aparadors de les botigues.

Dimarts, 29 de novembre, es farà la presentació dels aparadors de l’Eixample, i l’1 de desembre el de les botigues del barri de Sants. Durant tota la campanya de Nadal, la ciutadania podrà escollir l’aparador més innovador a través d’una butlleta que estarà disponible a les botigues participants. El resultat de la votació es donarà a conèixer el 10 de gener.

A l’edició d’enguany hi participen estudiants del grau superior de l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona Elisava, l’Escola Massana, l’ESDAPC, l’Escola Superior de Disseny de Barcelona (ESDESIGN), l’Escola Superior de Disseny (ESDi), l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura La Salle (ETSALS, Universitat Ramon Llull), l’IED Barcelona Centre Superior de Disseny, la LABASAD Barcelona School of Arts & Design i l’LCI Barcelona.

Creada el 2017 i impulsada pel Barcelona Centre de Disseny i per la Direcció de Comerç, Restauració i Consum, aquesta iniciativa ja s’ha realitzat a diferents barris de Sarrià – Sant Gervasi, Gràcia, Sant Andreu, Horta i Ciutat Vella.

Etiquetes associades a la notícia