La InnoBAdora+ fa una crida a les organitzacions de l’ESS que busquin un entorn per créixer

La InnoBAdora+, Comunitat d’Incubació, fa una crida a les organitzacions de l’ESS que busquin un entorn per créixer col·laborativament. Ubicada a InnoBA Ca n’Andalet, al barri del Carmel, La InnoBAdora+ pertany a la xarxa d’incubadores de Barcelona Activa i està adreçada al conjunt d’iniciatives socioeconòmiques amb voluntat transformadora de la ciutat i la seva àrea metropolitana.

19/04/2023 09:23 h

Ajuntament de Barcelona

Ubicada a InnoBA Ca n’Andalet, al barri del Carmel, La InnoBAdora+ pertany a la xarxa d’incubadores de Barcelona Activa i està adreçada al conjunt d’iniciatives socioeconòmiques amb voluntat transformadora de la ciutat i la seva àrea metropolitana.

De la mateixa manera que les organitzacions que hi podeu formar part, La InnoBAdora+ ha apostat per la innovació en els espais d’incubació i ofereix molt més que un allotjament físic. Basada en diferents nivells de pertinença, podeu decidir allotjar-vos i treballar a InnoBA, de manera fixa o flexible i tenir un acompanyament socioempresarial personalitzat, o podeu escollir pertànyer a la comunitat per usos més puntuals sense un contracte d’allotjament.

  • Sou una iniciativa en procés de creixement i que, tot i no necessitar allotjament estable, voleu rebre suport per al vostre procés d’enfortiment i accedir a un entorn amb altres organitzacions de l’ESS i on compartir coneixements i recursos?
  • Com a organització, esteu repartides en diferents projectes o ubicacions, i voldríeu un lloc on trobar-vos de manera puntual?
  • Sou del Districte d’Horta-Guinardó o una zona propera i busqueu un espai en aquesta zona com lloc de treball i per consolidar la vostra iniciativa?

Formant part de la Comunitat, cobrireu aquestes necessitats, estant en connexió amb la resta d’organitzacions a partir dels canals de comunicació, dels espais d’intercanvi i de les activitats organitzades, i, amb l’opció de reservar de manera esporàdica llocs de treball (sota disponibilitat). A més, podreu rebre suport per al vostre creixement empresarial amb el Servei d’Assessorament en ESS (SAESS).

Per altra banda, si la vostra necessitat és d’una ubicació física, us continuem oferint llocs de treball fixes (amb una zona designada únicament per a la vostra empresa o entitat) i flexibles (en una zona compartida entre totes les organitzacions que no veniu de forma continuada). A més, el contracte d’allotjament inclou, entre d’altres: accés preferent a les sales de reunió i a les aules on podreu realitzar les vostres activitats; un acompanyament integral periòdic, amb formacions, assessoraments personalitzats i reunions amb les altres allotjades; i coneixement, comptes, i ús d’eines digitals de treball com Miro, Zoom o l’oficina Commons Cloud.

Us convidem a apuntar-vos a alguna de les sessions informatives per conèixer tots els detalls: barcelonactiva.cat/innobadora

Per a qualsevol dubte, podeu consultar també el web barcelonactiva.cat/innobadora o escriure un email a lainnobadora@barcelonactiva.cat.

Etiquetes associades a la notícia