“Barcelona lidera” a la nova edició de l’Smart City Expo World Congress

Del 15 al 17 de novembre l’Ajuntament participa amb un estand en l’Smart City Expo World Congress (SCEWC), amb el lema “Barcelona leads the way / Barcelona lidera”, que recull l’aposta per avançar cap a una ciutat més competitiva, sostenible i equitativa, amb una economia diversificada que generi ocupació de qualitat, i adaptada a nous reptes com la transició ecològica i la digital. Durant el congrés s’exposarà un total de 40 projectes innovadors desplegats per les diferents àrees municipals i es rebran més de 50 delegacions internacionals.

12/11/2022 11:05 h

Ajuntament de Barcelona

L’estand s’estructurarà en tres eixos temàtics: “Barcelona té un pla per seguir avançant”, que mostra el full de ruta transformador per continuar creant oportunitats cap a un futur més competitiu, sostenible i equitatiu, el Barcelona Green Deal, “Barcelona inspira per donar forma al futur”, a través dels principals hubs de talent i empreses emergents digitals del món per crear les solucions del demà, i “Barcelona innova per cuidar i créixer”, amb una aposta per la innovació, les noves tecnologies i l’economia digital per facilitar la vida de les persones i impulsar noves oportunitats.

Alguns dels projectes innovadors de les diferents àrees es mostraran in situ a l’estand, com un iPad per a la projecció de l’app Smou, un mòdul de Bicing elèctric, un carregador de cotxes elèctrics Endolla, el robot assistent ARI o els armariets refrigerats dels mercats municipals.

A més, s’hi inclou l’espai Àgora, on s’oferiran diverses xerrades i ponències per debatre a fons la transformació digital de Barcelona i com la tecnologia és una eina clau al servei de les persones per a la democratització de la ciutat.

A l’estand municipal també s’hi inclou una zona on deu empreses innovadores (Witrace, Geoda, SmartDataSystem, Datactions, Qood, Herta, Onemind, Columat, Sensotran i Ctrl 4 Enviro), seleccionades per una convocatòria conjunta de Barcelona Activa, la Generalitat de Catalunya i l’AMB, presentaran els seus productes, projectes i solucions.

Etiquetes associades a la notícia