El Dissabte Blau celebra la transformació del Port Olímpic

El 30 de setembre, la segona edició del Dissabte Blau celebrarà la inauguració del nou accés del moll de Mestral, que millorarà l’accessibilitat general al port i la connexió amb la Vila Olímpica.

19/09/2023 17:08 h

Ajuntament de Barcelona

De 10.00 a 14.00 hores el moll de Mestral, al Port Olímpic, s’omplirà de música, jocs i tallers per atraure la ciutadania i fer que es retrobi amb aquest espai, ara transformat.

S’oferiran dos espectacles. El primer, a les 10.00 hores, el presenta el grup Sound de Secà: Possê és una proposta itinerant plena de ritme que reivindica el carrer i l’espai públic com a espai de convivència i que fusiona la percussió amb la dansa, el teatre i la veu. Justament, els artistes proposaran al públic iniciar un recorregut des del passeig Marítim fins a l’interior del Port Olímpic a través del nou accés del moll de Mestral.

El segon, a partir de les 12.30 hores, serà a càrrec de Lali BeGood, que representarà un espectacle per a infants i adults amb lletres intel·ligents i històries quotidianes plenes de ritme, humor i valors educatius.

Entre els dos espectacles, d’11.00 a 12.30 hores, s’organitzaran diversos tallers pedagògics i divulgatius, un circuit d’agilitat i una gran diversitat de jocs tradicionals: pilotes cangur, jocs de punteria, sacs, xanques, patinets, hula-hoops, diàbolos…

 

Etiquetes associades a la notícia