IniciDia Internacional dels Museus 2023

Dia Internacional dels Museus 2023

Sota el lema “Museus, sostenibilitat i benestar”, torna un any més el Dia Internacional dels Museus, que se celebra des del 1977 cada 18 de maig. Organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM), el DIM és el dia en què els museus són els protagonistes i obren les seves portes per oferir una atractiva oferta d'activitats i per sensibilitzar als seus visitants i a la població de la seva importància en el desenvolupament de la societat.

I és que els museus contribueixen de manera fonamental al benestar i desenvolupament de les comunitats. Com a institucions de confiança i importants fils en el nostre teixit social, estan en una posició única per crear un efecte de cascada que fomenti el canvi positiu. Els museus poden contribuir de moltes maneres a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible: des del suport a l'acció climàtica i el foment de la inclusió, fins a la lluita contra l'aïllament social i la millora de la salut mental. 

Pel que fa el Museu Frederic Marès, el dia 18 de maig, de 10 a 19 h, oferirà una visita lliure a les exposicions permanents d'Escultura (època antiga fins a s. XIX) i del Gabinet del col·leccionista (pipes, fotografies, joguines, ventalls, rellotges...principalment s.XIX). 

Data: dimecres 18 de maig 2023

Lloc: Museu Frederic Marès

Horari: De 10 a 19 hores

Preu: Gratuït. 

#DIM2023

Més informació