Technovation Girls

..
22/05/2023 - 10:19 h

Les biblioteques de Barcelona col·laborem des de fa tres anys en el Technovation Girls, un programa que busca despertar l’interès per la tecnologia de les adolescents i motivar-les perquè es converteixin en emprenedores d’aquest àmbit.

Enguany s’han presentat catorze equips formats a les biblioteques Ignasi Iglésias – Can Fabra, Montserrat Abelló, Trinitat Vella – Josep Barbero, Sant Pau – Santa Creu, Guinardó – Mercè Rodoreda i Esquerra de l’Eixample – Agustí Centelles.

Cap dels equips va passar a la final, tot i que “Electronic Girls”, de la Biblioteca Montserrat Abelló va guanyar el Premi al Públic.

El projecte Technovation Girls, és un concurs internacional de tecnologia i emprenedoria creat l’any 2009 que convida a noies d’entre 8 i 18 anys a crear una aplicació mòbil com a solució tecnològica a un problema social real.

Des del 2010, més de 25.000 noies de 100 països diferents han participat en aquest projecte, que aquí a Catalunya impulsa l’Associació Espiral, educació i tecnologia i la seva xarxa de persones voluntàries.

Més informació