Agenda

Inici » Agenda » b’Ars 2019

Divendres, 06 desembre 2019 fins al Dissabte, 07 desembre 2019

Disseny Hub. Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38.

Preus i inscripcions, aquí.

Data de publicació: Dimarts, 26 novembre 2019

b’Ars 2019

El cita de referència a Barcelona en l’àmbit de les arts visuals i el sector creatiu digital arriba a la sisena edició.

Un any més, el Disseny Hub és la seu d'una fira pionera a Barcelona. Es tracta del b’ARS, el Barcelona International Arts & VFX Fair, una trobada a escala mundial de professionals, entitats i persones afins al món dels efectes visuals, la creativitat digital, l’entreteniment i l’art en l’era d’Internet, que en la seva sisena edició se celebra els dies 6 i 7 de desembre.

Des de les darreres dècades, Barcelona va guanyant posicionament en el panorama internacional en quant a la producció d’efectes visuals aplicats a sectors com el cinema, l’animació, els videojocs o l’art. Una mostra d’aquesta creixent notorietat es pot trobar en les xifres de participació del mateix b’Ars en el conjunt de les seves cinc edicions anteriors: més de 3500 assistents provinents de 19 països i 80 companyies d’arreu del món, amb noms com Pixar, Disney, Sony Imageworks, Dreamworks o Lightbox Studio.

En paral·lel al seu posicionament, el sector dels efectes visuals a Barcelona també creix en oportunitats de formació i professionals, i el b’Ars ofereix un punt de trobada de totes les persones, empreses i institucions implicades, ja sigui per compartir experiències i coneixements, crear sinergies o per pur interès pel tema.

Entre altres activitats, la sisena edició del b’Ars compta amb un espai de treball i talent, el Job Fair, adreçat a estudiants i professionals del sector, tallers d’alt nivell on es podrà treballar junt amb referents nacionals i internacionals de la indústria, i conferències que enguany comptaran amb ponents d’estudis com Disney, Framestore, ILM, The Mill, Cinesite i Christian Kaestner. També cal destacar una activitat dedicada a la creativitat femenina en la indústria digital i una conferència adreçada a estudiants joves amb l’objectiu de despertar noves vocacions dins del sector.

Més informació en aquest enllaç.