Agenda

Inici » Agenda » Collide Info Day

Divendres, 13 novembre 2020

16.00 h.
Esdeveniment en línia.

Gratuït. Emissió en directe, aquí.

Data de publicació: Dijous, 05 novembre 2020

Collide Info Day

Una sessió informativa online sobre el Premi Collide, una iniciativa per enfortir la relació entre la ciència i l'art.

Collide Info Day és una sessió informativa sobre el Premi Collide organitzada en el marc de la col·laboració entre el CERN (el Laboratori Europeu de Física de Partícules, a Ginebra), l'Institut de Cultura de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona. La cita és el 13 de novembre a les 16:00 hores i se celebrarà en línia.

Collide convida a artistes de totes les disciplines creatives i nacionalitats a aspirar a aquest premi amb una proposta per a una residència d'investigació combinada al CERN de Ginebra i a la fàbrica de creació Hangar, Centre de Producció i Investigació d'Arts Visuals, a Barcelona. El programa està dirigit a artistes amb una forta motivació per al pensament científic i per interactuar amb l'extraordinària comunitat de CERN.

Uniu-vos al Collide Info Day per escoltar l'equip de Collide, científics i científiques del CERN i Barcelona, i l'experiència d'una artista que ha gaudit de la residència en una edició anterior. Les persones participants en l'acte presentaran com funcionen les residències a Ginebra i Barcelona, les institucions científiques involucrades, els termes i condicions de la convocatòria i com imaginar diàlegs significatius entre artistes i la comunitat científica.

 

Podeu enviar les vostres preguntes fent servir els hashtags  #AskCollide a Twitter i Instagram així com al xat en viu durant la transmissió.

Més informació sobre el Premi Collide en aquest enllaç.