Agenda

Inici » Agenda » Darrera trobada del cicle ‘Interseccions’

Dijous, 29 octubre 2020 fins al Dijous, 29 octubre 2020

De 17.00 a 18.30 h.
Esdeveniment en línia.

Gratuït. Inscripcions, aquí.

Data de publicació: Dimarts, 27 octubre 2020

Darrera trobada del cicle ‘Interseccions’

En format virtual, la sessió constitueix l’esdeveniment final dels projectes europeus SMATH i CHEBEC.

El 29 d’octubre se celebrarà en directe per streaming el darrer esdeveniment del cicle de conferències i seminaris Interseccions, una iniciativa oberta a tothom sorgida dels projectes europeus SMATH i CHEBEC. El cicle explora les connexions entre l’art, la cultura, l’emprenedoria, els negocis, el disseny i l’impacte social fruit de les col·laboracions entre aquests àmbits. L’activitat d’aquest octubre representa el darrer esdeveniment d’ambdós projectes europeus emmarcats en el programa de cooperació transfronterera Interreg MED.

La sessió comptarà amb una conversa entre Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, i Anna Giribet, directora artística de Fira Tàrrega, on reflexionaran sobre el futur dels projectes culturals en l’era postcovid. L’acte també comptarà amb la premiere de la performance híbrida Carman, un diàleg artístic a càrrec de Javier Ariza i Shivver entre el circ i la tecnologia, en clau còmica, i que es podrà seguir en remot en 360º amb qualsevol visor de realitat virtual.

A través d’SMATH i CHEBEC, les persones i equips participants en els projectes han estudiat i implementat pilots per a testejar diferents formes de donar suport a l'emprenedoria cultural i creativa. A Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona ha integrat el coneixement en cultura a través de l'ICUB amb el coneixement i experiència que disposa Barcelona Activa per donar suport a persones emprenedors d'aquest sector estratègic per a la ciutat.

La col·laboració entre les dues institucions representa un punt focal pel creixement i la visibilitat internacional de la ciutat de Barcelona, i el seu potencial com a ciutat cultural i creativa.

Més informació i inscripcions, aquí.