Agenda

Inici » Agenda » El Canòdrom, obert als videojocs

Dissabte, 23 novembre 2019 fins al Dissabte, 30 novembre 2019

10.00 – 13.00 h
Canòdrom Parc de Recerca Creativa

Gratuït

Data de publicació: Dijous, 21 novembre 2019

El Canòdrom, obert als videojocs

Durant dos dies, el Parc de Recerca Creativa obre les seves portes perquè gaudiu de les últimes novetats en tecnologia i entreteniment.

El Canòdrom Parc de Recerca Creativa s’ha convertit en un espai on els veïns i veïnes de Sant Andreu gaudeixen de moltes activitats. Entre altres coses, fa un temps que organitzen jornades de portes obertes on es presenten novetats tecnològiques. Aquest mes de novembre tornen a organitzar una d’aquestes activitats, aquest cop dedicada al gaming, és a dir, als videojocs. Les dues jornades combinaran un videojoc, una activitat de realitat virtual i un escape room.

Això es farà els dies 23 i 30 de novembre, de 10.00 a 13.00 hores, al Canòdrom Parc de Recerca Creativa. El primer dia els visitants podran jugar a Endling, de HeroBeat Studios, un joc on haureu de protegir els cadells de guineu de caçadors i depredadors, amb la qual cosa us convertireu en uns perfectes experts en medi ambient. També hi haurà dues experiències: per una banda, Richie’s Plank Experience, que us farà caminar per una taula de fusta sobre els gratacels més alts del món. Per l’altra, Beat Saer, amb la qual podreu tallar blocs de colors amb sabres de llum al ritme de la música. A més, l’escape room del dia serà "Víctima 17". El dia 30 de novembre tindreu l’ocasió de provar un joc de mòbil que encara no s’ha publicat: Vegan Power. A més, podreu ser els cuiners més ràpids del món amb l’experiència de realitat virtual Clash of chefs, i lluitar contra droides a Space Pirate Trainer. L'escape room d’aquesta jornada serà “Base en la Antártida”.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal reserva, excepte per als escape rooms, per a les quals ja no queden places. Trobareu tota la informació al web del Districte de Sant Andreu.