Agenda

Inici » Agenda » Humans 2.0

Dimecres, 22 juny 2022 fins al Dimecres, 22 juny 2022

De 18.30 a 20 h
Centre Cívic Vil·la Urània. Carrer de Saragossa, 29.

Preu: Gratuït
Inscripcions aquí.

Data de publicació: Dimecres, 15 juny 2022

Humans 2.0

La Vil·la Urània prepara una xerrada per al 22 de juny sobre genètica i el futur.

Quanta raó tenien les pel·lícules de ciència-ficció en les quals es podia modificar genèticament a les persones perquè compleixen uns requisits predefinits? Segur que tothom heu vist films com La isla en la que es clonava a persones i us heu preguntat si això seria veritablement possible. Doncs bé, avui en dia la genètica és una ciència prou avançada i, efectivament, és possible l’edició genètica a través d’algunes tècniques. Per tant, la gran pregunta és: cap a on va aquesta disciplina?

Si us mou aquest tema, el pròxim 22 de juny podreu gaudir d’una activitat de divulgació científica sobre genètica i el futur, un tema apassionant que es parlarà a Ciència 'in progress' - Xerrada: 'Humans 2.0: la genètica del futur i l'espècie humana' i que estarà impartit per la Dra. Gemma Marfany, catedràtica de genètica a la Universitat de Barcelona.

Durant aquesta activitat podreu debatre si realment podem preveure com són els éssers humans i aprendre com pot arribar a ser el futur, si viurem en un món on modificar l’ADN sigui habitual o si, per contra, tot es quedarà a les grans pantalles. Tot un debat amb connotacions ètiques al que ja us podeu apuntar i que tindrà lloc a La Vil·la Urània de 18:30 a les 20 h.

Més informació en aquest enllaç.