Agenda

Inici » Agenda » Munta i programa el teu robot

Divendres, 18 setembre 2020 fins al Divendres, 18 setembre 2020

17.30 h. Durada: 2 horas.
Espai Maker - FAB Casa del Mig

Inscripció: 1 € per confirmar l’assistència.

Data de publicació: Dimarts, 15 setembre 2020

Munta i programa el teu robot

L’Espai Maker - FAB Casa del Mig us ensenya a utilitzar el Lego Mindstorm per superar petits reptes en família.

Coneixeu el FAB Casa del Mig? És un equipament públic de Sants-Montjuïc que vol promoure el coneixement de l’entorn multimèdia, la robòtica i la fabricació digital entre els veïns i les veïnes del districte, sobretot, però també al conjunt de la ciutadania de Barcelona. Un espai perquè persones de totes les edats, amb o sense experiència en aquests àmbits, es familiaritzin amb les noves tecnologies i explorin les múltiples aplicacions que ofereixen per resoldre els petits reptes quotidians. 

Reduir l’escletxa digital i potenciar els coneixements en multimèdia són alguns dels objectius de l'Espai Maker - FAB Casa del Mig, un espai equipat amb diverses màquines de prototipatge i de fabricació digital que us proposa una activitat en què poden participar infants de més de 8 anys acompanyats per una persona adulta. Es tracta de Munta i programa el teu robot amb Lego Mindstorm, una línia de robòtica per a nenes i nens que posseeix elements bàsics de les teories robòtiques (per exemple, la programació d’accions de manera interactiva) però que, atenció, no requereix una formació prèvia en electrònica ni en tecnologia per poder-se utilitzar. Aquesta condició ha afavorit l’ús d’aquest robot en el camp de l’educació; i, ara, el FAB us ensenyarà a muntar-lo i a programar-lo.

Inscriviu-vos a Munta i programa el teu robot amb Lego Mindstorm i convertiu-vos en científics i científiques digitals! Aquest és un taller familiar que us introduirà en un món que potser us és desconegut, i us descobrirà els beneficis que pot comportar, fins i tot, per a la vida domèstica.