Notícies

Inici » Noticia » 5 plans que fan estiu a la ciutat

5 plans que fan estiu a la ciutat

15 juny 2018

Oci. L'estiu ja quasi ha arribat i la ciutat bull amb un munt de propostes, no us les podeu perdre!

L'estiu ja pràcticament és aquí, i la ciutat bull més que mai amb diversitat de plans per a tots els públics. Des de contacontes a la Font del Cuento, a activitats familiars al Zoo de Barcelona, passant per les activitats del Centre de la Platja, la 31a Marxa Gràcia-Montserrat o un taller de creació al Museu del Disseny.

1. La Font del Cuento s’omple de contes
Per celebrar el centenari del Parc del Guinardó, diverses entitats culturals del districte d’Horta-Guinardó organitzen un cicle de contes en un dels llocs més emblemàtics del parc, la Font del Cuento. Aquest dissabte al matí tindrà lloc la primera sessió, ‘Xafarranxo a la masia de l’avi Pere i l’àvia Maria’, a càrrec d’Els contes d’en Gernat.

2. Vine al Centre de la Platja!
La temporada alta de platges ja ha començat, i per tant l’activitat al Centre de la Platja és més viva que mai. Aquest cap de setmana podeu participar a la xerrada-taller ‘Fem cuina de mar’ i al ‘Vermut de mar salada!’. Més informació.

3. Marxa Gràcia-Montserrat
La Marxa Gràcia-Montserrat arriba a la seva 31a edició aquest cap de setmana. Aquesta caminada de resistència és tot un referent esportiu, amb un recorregut de 62,6 quilòmetres i un desnivell total de 4.668 metres. Més informació.

4. Taller familiar ‘Objectes que creen objectes’
Aquest és l’últim diumenge en què el Museu del Disseny organitza una activitat familiar pensada per a nens i nenes de 6 a 12 anys i les seves famílies. L’activitat consisteix en una visita guiada a l’exposició permanent “Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural” i un taller de creació de motllos. Més informació.

5. Activitats en família al Parc Zoològic
Tots els caps de setmana, festius i dies de vacances escolars, el Parc Zoològic ofereix activitats obertes incloses en el preu de l’entrada, com la possibilitat de descobrir la Granja del Zoo, o observar com treballen els cuidadors dels elefants, entre altres. Més informació.