Notícies

Inici » Noticia » El 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' torna pel seu 26è aniversari

El 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' torna pel seu 26è aniversari

09 juliol 2019

Solidaritat. El gruix de les activitats se celebrarà el cap de setmana del 13 i 14 de juliol, amb dos salts a Horta-Guinardó: al CEM Horta i al DIR Castillejos

Un any més, el 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' centra els esforços a donar visibilitat a un problema particular relacionat amb l’esclerosi múltiple, i enguany es vol conscienciar la ciutadania sobre els símptomes invisibles de l’esclerosi múltiple que afecten la qualitat de vida.

Fes una capbussada solidària per donar visibilitat als símptomes invisibles d’aquesta malaltia. El ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ convida de nou a tothom a mostrar la seva solidaritat amb les 7.500 persones que pateixen la malaltia a Catalunya. Capbussa’t en les piscines que participen en la campanya!

Més de 600 piscines de tot Catalunya participen en el Mulla’t. En moltes d’aquestes piscines s’organitzen activitats lúdiques i festives, i a totes elles tindrà lloc el salt conjunt a l’aigua, en el qual participaran més de 100.000 persones.

Tots els fons recaptats amb el Mulla’t es destinaran a lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i sense cura també coneguda com “la malaltia de les mil cares”. L’esclerosi múltiple afecta de manera diferent a cada persona i molts dels seus símptomes, com la fatiga o el dolor, són invisibles. La Fundació Esclerosi Múltiple treballa per aturar l’impacte de la malaltia a les persones i el seu entorn, a través d’oferir serveis per a persones amb esclerosis múltiple, de defensar els seus drets, de sensibilitzar i de promocionar la recerca científica.

A Horta-Guinardó, es faran dues activitats del Mulla’t:

  • CEM Horta: Diumenge 14 de juliol de 9 a 11 h
  • DIR Castillejos: Diumenge 14 de juliol de 10 a 12 h

També podeu buscar aquí una altra piscina per participar al Mulla’t.