Notícies

Inici » Noticia » Les famílies vulnerables no paguen la taxa de clavegueram

Les famílies vulnerables no paguen la taxa de clavegueram

16 març 2018

Drets energA?tics. Es requereix que l’empresa Aigües de Barcelona rectifiqui i notifiqui a les famílies vulnerables que no tenen cap impagament de la taxa municipal de clavegueram.

Les famílies vulnerables estan exemptes del rebut de la taxa municipal de clavegueram, segons recull el conveni signat amb l’empresa Aigües de Barcelona en matèria de pobresa energètica el desembre del 2017. La companyia ha incomplert aquest conveni, ja que ha notificat per carta a les famílies vulnerables l’impagament de la taxa.

VÍDEO: Laia Ortiz: “Requerim a Agbar que notifiqui a les famílies vulnerables que estan exemptes del pagament de la taxa municipal de clavegueram.”

S’ha demanat a Aigües de Barcelona que rectifiqui i notifiqui a les famílies vulnerables que estan exemptes del pagament de la taxa de clavegueram i que no tenen cap deute amb l’Administració. A més, s’ha demanat a la companyia que faciliti les dades dels usuaris vulnerables per poder aplicar-los l’extinció de la seva part del deute.

El conveni de col·laboració signat amb Aigües de Barcelona en matèria de pobresa energètica acorda l’exempció de la taxa de clavegueram i la condonació del deute acumulat de les famílies vulnerables. A més, el conveni recull l’aplicació de mecanismes de col·laboració entre el consistori i l’empresa per extingir els deutes de les persones en situació de vulnerabilitat.