Oficina de Ciència Ciutadana

Què pot fer per tu l’Oficina?
Inici » Ciència Ciutadana » Què pot fer per tu l’Oficina?

L’Oficina s’obre a la ciutadania en sentit ampli per ajudar a empènyer iniciatives basades en la ciència que permetin trobar solucions a problemes reals. Els grups de recerca poden treure partit dels serveis prestats per l’Oficina, però també la societat civil a través d’organitzacions, entitats locals, equipaments de barri o associacions de tota mena. Sigui quin sigui el teu cas, l’Oficina de Ciència Ciutadana de Barcelona, et pot ajudar de diferents maneres.
 

Assessorar

Si tens una idea per a un projecte o just comences i vols compartir les teves inquietuds, consulta amb nosaltres i t’ajudem aportant l’experiència dels projectes que han passat per l’Oficina

 

Connectar

Si fas ciència ciutadana a Barcelona o a la seva àrea metropolitana, t’ajudem a arribar a nous públics i entitats. T’explicarem com pots participar en esdeveniments de ciutat (com la Festa de la Ciència o la Biennal Ciutat i Ciència) o en els programes impulsats per l’Oficina com Ciència Ciutadana als Barris (amb la col·laboració dels Centres Cívics i Biblioteques) i Ciència Ciutadana a les Escoles (dins de la convocatòria unificada de programes ofertada pel Consorci d’Educació).

 

Promoure l'aprenentatge mutu

L’Oficina organitza sessions de treball temàtiques per aprendre sobre ciència ciutadana amb altres projectes que, com el teu, intenten esbrinar la millor manera d’aconseguir els objectius sempre aplicant les bones pràctiques d’aquesta metodologia. Cada any, organitzem el Dia de la Ciència Ciutadana, amb participants nacionals i internacionals, i periòdicament reunions de treball amb els projectes adscrits.

 

Difondre el teu projecte

Si necessites difusió del teu projecte i les activitats que organitzes, et donem un cop de mà des dels nostres canals socials (@cciutadana, @bcnciència) i aquest mateix lloc web.

 

Contacta amb l'Oficina!
 

< Tornar a Ciència Ciutadana