Tornar

Cartell de l'activitat.
Un moment de l'activitat.

Contes i titelles, a les Rambles

L’Àgora Infantil convida les famílies a gaudir de l’emblemàtic passeig amb activitats artístiques i culturals.

Impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i la Biblioteca Gòtic-Andreu Nin, l’Àgora Infantil ocuparà la part central de les Rambles fins a l’agost amb propostes artístiques, lúdiques i culturals per a la gent menuda. La iniciativa, emmarcada dins l’estratègia Àgora Rambles que vol recuperar el popular passeig per a la ciutadania, programa espectacles i sessions de contes dos dimecres al mes, perquè les nenes, els nens i les famílies gaudeixin d’una oferta cultural a l’aire lliure, gratuïta i de qualitat.

Mimi i la Girafa blava, de Nexe Fundació, va inaugurar la nova temporada de l’Àgora Infantil el 3 de maig passat, però encara queden cinc oportunitats més per passar una estona entretinguda al Pla del Teatre, al cor de les Rambles, en la millor companyia. La bruixeta poruga, amb Laura Bernis, de la Fundació la Roda (17 de maig, 17.30 h), ens ensenyarà que totes i tots tenim poders: només cal que tinguem confiança per trobar-los. La protagonista del conte és la Wendy, una bruixeta que no sap fer encanteris i que té molta por de les altres bruixes... fins que aprèn a confiar en ella mateixa.

Imaginació, de la Gisela Llimona (Cia. Ex-libris), convidarà la canalla a somiar i fer volar la fantasia a través de diversos contes curts, per escoltar i per participar (7 de juny, 17.30 h), mentre que Contes d’anar i venir, de la Cia. El gecko con botas, se servirà de contes, titelles i dibuixos per parlar dels estereotips i de l’acceptació de la diferència. I, també, de les persones que busquen refugi a ciutats com la nostra per fugir de les guerres i viure en pau (21 de juny, 17.30 h).

El moliner, de la Cia. Pengim-Penjam (5 de juliol, 11 h), és un espectacle de narració i titelles que tindrà per escenari una maleta carregada de sorpreses. D’allà sortirà el protagonista del conte, que haurà d’emprendre una aventura per trobar farina per fer pa i galetes. I tancarà el cicle Ningú més que l’altre, de la Fundació la Roda i Raig de sol contes (19 de juliol, 11 h), una sessió de narració sobre la igualtat, amb princeses d'històries de fades que es queixen de la dèria dels prínceps per salvar-les del perill, quan elles poden cuidar-se soletes.

Gaudiu en família de la cultura a l’Àgora Infantil!

Data de publicació: Dimarts, 09 maig 2023
  • Comparteix