Institut de Cultura

Creat el 1996, com a òrgan únic de totes les funcions municipals en matèria de cultura a partir de la fusió de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, de l’Institut Municipal Barcelona Espectacles i del Centre gestor de museus.

Des de l’1 de gener de 2006 l’Institut de Cultura s’ha constituït com una Entitat Pública Empresarial Local (EPEL).  Una modalitat d’ens públic prevista per llei que confereix plena capacitat jurídica i autonomia de gestió a l’Institut de Cultura per portar endavant els seus programes i projectes.

Notícies

Joan Subirats, durant la roda de premsa del 3 de novembre

La proposta de pressupostos presentada la setmana passada preveu vint milions d’euros per a projectes i equipaments culturals i científics de la ciutat de Barcelona d’acord amb aquest conveni.

Creativitat preventiva

Amb el títol ‘Creativitat preventiva’ nou ciutats donaran veu als seus artistes, creadors i representants dels sectors industrials relacionats amb la cultura en una trobada virtual. Participaran 16 destacats professionals vinculats a les diferents ciutats com l’escriptor Manuel Vicent, el xef Quique Dacosta, el músic Llibert Fortuny o el paleontòleg Eudald Carbonell.

Barcelona Producció 2021

Avui s’han anunciat els projectes del programa que es produiran durant l’any vinent.

Els centres cívics de la ciutat continuen en funcionament però amb restriccions

Els espais continuen en funcionament, però amb restriccions.