Gestió econòmica

Notícies

Isabel Allende

L’escriptora Isabel Allende (Lima, Perú, 2 d'agost de 1942) ha estat guardonada amb el Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino que concedeix l’Ajuntament de Barcelona. El guardó es lliurarà al Saló de Cent en el marc del festival ‘Barcelona Novel·la Històrica’, que se celebrarà entre el 4 i el 10 de novembre de 2019.

làmpada del Museu del Disseny

Amb la incorporació de 36 noves peces, l’exposició permanent de disseny de producte ‘Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural’ passa a mostrar 250 objectes representatius de les etapes més significatives del disseny a casa nostra, des de l’època del GATCPAC fins avui.

nit dels museus, MUHBA

Un total de 168.171 persones van participar a La Nit dels Museus entre les 19 hores i la 1 de la matinada. Tot i la pluja intermitent durant la vetllada, els 84 espais que van formar part d’aquesta iniciativa van tenir una bona acollida de públic.

'La Ballarina' creació d'Antigua i Barbuda

El districte de Sant Martí, BSM i l’ICUB signen un conveni amb la companyia Antigua i Barbuda per fer activitats culturals, familiars, amb caràcter diürn i adreçades a tots els públics. L’objectiu es promoure les vies de col·laboració amb entitats del teixit associatiu del barri; projectes culturals, educatius i de formació a nivell ciutat, i amb la Central del Circ, també situada al Parc del Fòrum.