Tornar

Bústia oberta d'entrada de projectes artístics Temporals 2024

01/03/2023 - 08:00 h

Ajuntament de Barcelona

Es poden enviar propostes fins al 16 de març.

Temporals 2024

Es busquen projectes tant d’artistes o col·lectius com de comissariat que s’emmarquin dins de qualsevol de les tendències de les arts visuals actuals (videoarts, arts plàstiques, fotografia, pràctiques digitals, performance…), que plantegin temes vinculats a l’actualitat i desenvolupin línies de pensament contemporani. Els projectes han d’estar pensats per implicar la comunitat més propera al centre on s’exposarà.

Els equipaments que participen en el Temporals són el CC Can Basté al Districte de Nou Barris, el CC Casinet d’Hostafrancs i el CC Cotxeres de Sants al Districte de Sants – Montjuïc, el CC Convent de Sant Agustí i el CC Pati Llimona al Districte de Ciutat Vella, CC Navas, el CC Sant Andreu i el CC Baró de Viver al Districte de Sant Andreu, el CC Guinardó al Districte d’Horta – Guinardó, el CC Joan Oliver – Pere Quart al Districte de Les Corts, CC Pere Pruna al Districte de Sarrià – Sant Gervasi, el CC La Casa Elizalde al Districte de l’Eixample i el CC la Farinera del Clot al Districte de Sant Martí.

Els projectes seleccionats es programaran durant el 2024 en un mínim de tres dels centres esmentats, per tant, hauran de tenir la capacitat d’adaptar-se a les diverses realitats i espais expositius.

Les bases de participació i els criteris de selecció els podeu trobar en aquest enllaç en PDF.

La comissió de selecció de projectes, format per l’artista visual Albert Gusi, la comissària i crítica d’art Diana Padrón, les representants dels centres CC Guinardó Patricia Garrido, CC Can Basté Mateo Pérez, CC La Farinera del Clot Cesc Vilà, CC La Casa Elizalde Laura Novellón, CC Pati Llimona Flor Vacherand i la mediadora cultural del programa Temporals Judit López, triaran els projectes finalistes.

Podeu enviar les vostres propostes des d’aquest enllaç entre el 16 de febrer i el 16 de març. Si teniu dubtes o consultes, escriviu a temporals@bcn.cat.