Tornar

BCN Sports Film Festival a Sarrià - Sant Gervasi

05/02/2024 - 11:48 h

Districte Sarrià -Sant Gervasi

Podeu gaudir del BCN Sports Film Festival del 19 al 27 de febrer de manera gratuïta. Un total de 81 produccions i 27 països, que es projectaran a 11 seus diferents. A Sarrià – Sant Gervasi hi participa l’Institut Français de Barcelona.

El BCN Sports Film 2024 ha captivat l’atenció a escala global amb la participació de més de 3500 produccions provinents de 87 països diversos.

Un total de 763 d’aquestes obres han estat classificades, i 81 d’elles, procedents de 27 països diferents, han estat seleccionades per formar part de la programació oficial, destacant la riquesa cultural i esportiva que caracteritza aquest festival.

Del total, el jurat de selecció ha escollit 35 creacions com a possibles candidates per a la fase final de premis. El festival inclourà un total de 25 sessions repartides en diverses localitzacions.

Sarrià – Sant Gervasi, hi participa la seu de l’Institut Français de Barcelona que projectarà dos films:

Dimecres, 21 de febrer, a les 19.30 hL’Émotion (VOSC)

Dimarts, 27 de febrer, a les 19.30 h, L’Équipe (VOSC)

Sessions escolars, també

Un altre any, tindreu l’oportunitat de gaudir de 6 sessions escolars, que proporcionaran als joves l’oportunitat de explorar la fascinació del cinema i l’esport de manera educativa i amena.

En aquest sentit, col·laboren amb FILMCLUB, una entitat dedicada a fomentar l’aprenentatge a través dels mitjans audiovisuals, la qual ha contribuït en el desenvolupament dels materials pedagògics ajustats a les temàtiques i edats de cada sessió.

Les sessions virtuals estaran en línia fins al 15 de març. Les sessions presencials es duran a terme els dies 20, 21 i 22 de febrer, de 10 a 14h, al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch. L’objectiu és arribar a més de 14000 estudiants a Catalunya.

Per a més informació, consulta la web oficial del festival.