Tornar

Calidoscopi cultural 2024: els barris s'enxarxen en un procés artístic i de creació comunitària

22/04/2024 - 17:23 h

Districte Sant Andreu

Els equipaments i serveis del Districte de Sant Andreu acullen, fins a principis de juny, una programació centrada en reflexionar sobre l'art i la comunitat. El cicle està comissariat per Vanesa Peña Alarcón.

Sota la temàtica ‘Art i creació comunitària‘, el Calidoscopi cultural 2024 ens convida a reflexionar sobre els processos creatius i les diferents maneres de teixir les comunitats. A través d’iniciatives variades, la programació d’enguany ens convida a ocupar els espais públics per fer-los nostres i contribuir-hi a la reflexió sobre el nostre entorn.

En paraules de la comissària del cicle d’enguany, la historiadora de l’art, investigadora i treballadora cultural Vanesa Peña Alarcón, “res hi ha més comú que l’emoció davant els relats que travessen els nostres cossos individuals, perquè ho fan afectivament, i és precisament aquesta emoció pròpia i impròpia el que ens manté vinculats com a cos social”.

El Calidoscopi cultural 2024 ofereix un seguit de tallers, activitats performatives, processos creatius i llarg etcètera per gaudir de l’art amb el potencial de cadascun dels nostres barris. Consulta la programació i no et perdis cap activitat!