Tornar

Concerts, visites, dansa, ràdio i cinema a la Festa Cultura Rambles

22/03/2023 - 07:00 h

Ajuntament de Barcelona

L'esdeveniment suposa la jornada d'inauguració de la programació 2023, i entre les propostes també n'hi haurà moltes per al públic familiar.

La Línia Cultura Rambles s’emmarca dins del projecte de transformació de la Rambla per fomentar la vivència cultural del veïnat de Barcelona d’aquest carrer únic i irrepetible.
Ofereix una programació cultural i comunitària al passeig amb la col·laboració d’entitats, equipaments i veïnat mitjançant les Àgores culturals temàtiques (radio, infantil, musical, tertúlies…), per tal de consolidar una programació cultural quotidiana en aquest emblemàtic passeig barceloní.

Dissabte 25 de març es durà a terme la Festa Cultura Rambles com a inauguració de la programació de 2023. Es faran activitats al llarg de tota la jornada, començant per una visita guiada al Gran Teatre del Liceu a les 9.30 h (cal inscripció prèvia a culturarambles@bcn.cat), i continuant amb una cercavila liderada per Batucada Xamfrà. Les activitats familiars i adreçades a la quitxalla tindran molt de pes al llarg de tot el dia (es muntarà una biblioteca per a infants, hi haurà contacontes, tallers per a nens i nenes, concerts per a la canalla…), però també n’hi haurà per a persones adultes. És el cas d’una mostra de balls de gent gran al punt del migdia, d’una tertúlia sobre la desfeta de l’any 1714 (a les 12.30 h), d’una mostra de dansa (a les 17 h) o de la projecció de la pel·lícula Los Tarantos, passi que començarà a les 20.30 h i que tancarà la festa. Ràdio Rambles farà un magazín d’11.15 a 13.15 h des del número 114 de la rambla de Sant Josep. Serà l’estrena de la tercera temporada de Ràdio Rambles.

Més informació, en aquest enllaç.