Tornar

El circ, la dansa i la veu en directe donaran el toc d’inici al Carnaval de Barcelona

30/01/2024 - 12:29 h

Cultura Popular

L’Arribo serà el 8 de febrer a partir de les 18 h, a La Rambla i el Palau de la Virreina, sota la direcció de Sergi Ots.

El 8 de febrer a partir de les 18 hores, a La Rambla i el Palau de la Virreina se celebrarà el toc d’inici del Carnaval amb el tradicional Arribo. La companyia Ponten Pie, sota la direcció de Sergi Ots, serà l’encarregada de la celebració amb un espectacle de carrer sobre escenari, amb grans components visuals, per a tots els públics, amb humor i una gran essència festiva que, com és tradicional, acabarà amb l’esperada Taronjada.

L’acte començarà quan passin deu minuts de les sis de la tarda, amb una cercavila per les Rambles que s’iniciarà a tocar de plaça Catalunya. Estarà encapçalada pels gegants de la Casa de la Caritat que aniran seguint a la Reina del Carnaval i dels seus convidats, amb la música dels Ganxets de Reus. La rua acabarà a l’escenari davant del Palau de la Virreina, on es representarà l’espectacle ‘Capgirat’ a partir de les 18:30 hores.

El circ, la dansa i la veu en directe seran les disciplines protagonistes d’aquesta proposta, on un seguit de números amb contorsions i acrobàcies ompliran l’escena. La comèdia absurda i irreverent protagonitzaran els actes de l’Arribo, junt amb els elements escenogràfics i la indumentària dels intèrprets. 

Enguany la reina Belluga, la reina del carnaval de Barcelona, acaba d’arribar a la ciutat després d’un llarg viatge per tot el món buscant quina és l’essència més pura del carnaval. D’aquest viatge arriba acompanyada d’una colla d’assessors ben estrafolaris que amb les seves aportacions  faran de Barcelona la ciutat ambaixadora del carnaval.