Tornar

Vols tocar a l'Acció Cultura Viva 2023?

13/03/2023 - 08:25 h

Ajuntament de Barcelona

Oberta la convocatòria del festival Acció Cultura Viva 2023.

Des del 13 de març i fins al 28 de març a les 14 h està oberta la convocatòria per participar al festival Acció Cultura Viva, un festival musical impulsat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè, que teixeix complicitats amb projectes de cultura comunitària i es gestiona de manera participativa i oberta.

Un any més, la convocatòria està dirigida a tothom qui tingui ganes de fer música. Grups, cantautors/es, djs, però també a projectes artístics d’altres disciplines que tinguin connexió amb el llenguatge musical. Es pot presentar més d’una proposta per persona o projecte.

Es busquen propostes musicals de qualitat que representin diversitat, que siguin divertides, emergents, experimentals, innovadores, joves, sorprenents, transgressores, inclusives, que representin a col·lectius que operen als marges de la cultura, folklores actualitzats, multidisciplinars, genuïnes…

Un cop finalitzat el període d’inscripcions a la convocatòria, la comissió de Programació del festival juntament amb un jurat independent analitzarà totes les propostes rebudes i en farà la selecció.

Què és Acció Cultura Viva?

Acció Cultura Viva és un projecte de democràcia cultural, que es concep d’acord amb els principis de l’Economia Social i Solidària, tant pel que fa a l’organització com pels proveïdors que s’hi impliquen. I promou processos artístics que ens enforteixin col·lectivament, dignifiquin el treball artístic i posin en valor la cultura de codi obert, la lliure circulació i la remescla.

T’hi vols inscriure? Trobaràs el formulari de la convocatòria a dalt a la dreta d’aquesta pàgina.

Les bases de la Guia de presentació de propostes es poden consultar al web de Cultura Viva.