Tornar

Fantasia en escena.
Un moment de la funció.
Un moment de l'espectacle.

Dansa, música i multimèdia a ‘Bombolles de paper’

Múcab Dans meravella el públic del Barcelona Districte Cultural amb un espectacle visual, màgic i dinàmic.

En Roger és un trompetista enamorat de les bombolles i de les coses rodones; d’aquí que, a casa seva, tot sigui rodó, i que el músic es passi nit i dia mirant d’unir les seves dues passions, la trompeta i les bombolles. De moment, l’experiment no ha tingut èxit, però, qui sap, potser al Barcelona Districte Cultural trobi la clau per fer realitat el seu somni...

El circuit que porta la música, el teatre, el cinema o el circ a tots els districtes de la ciutat ofereix l’última funció de Bombolles de paper, una creació de Múcab Dans que, com és habitual en els treballs d'aquesta companyia, juga amb la imaginació del públic familiar per transportar-lo a un espai on tot és possible. L’espectacle, que combina dansa, música i interacció multimèdia, és un recorregut per un món fantàstic ple de bombolles de tota mena: de sabó, de paper, digitals... o creades amb globus, ombres o llum negra. Com hem dit, tot és possible a Bombolles de paper! Fins i tot, la intervenció d’una fada entremaliada (procedent del país de Bombàlia) que ajudarà en Roger a fer bombolles amb la seva trompeta i, a totes i tots nosaltres, a recuperar la il·lusió dels infants per jugar, riure, imaginar o ballar.

Dirigida per David Pintó, aquesta proposta visual i plàstica va recollir el Premi al Millor Espectacle Familiar de la Feria de Teatro de Castilla-León Ciudad Rodrigo, una de les més reconegudes del sector, i oferirà una funció als Lluïsos d’Horta (2 de desembre, 18 h). No deixeu passar l’oportunitat de gaudir en família d’un espectacle màgic i dinàmic en què acabareu viatjant al cor de Bombàlia. Això és Bombolles de paper.

Data de publicació: Dijous, 24 novembre 2022
  • Comparteix