Tornar

Cartell de l'espectacle.

‘Cabaret Patufet’: música, contes i joc

El Jove Teatre Regina instal·la al seu escenari un cabaret per als més menuts de la família, emotiu, divertit i, sobretot, participatiu.

Petit com un gra d’anís, variat com un music-hall clàssic. Així és el cabaret que Samfaina de Colors ha obert al Jove Teatre Regina, un espai per a la creativitat, el somriure, la diversió i la participació. Perquè Cabaret Patufet incorpora endevinalles per tal que el públic més menut posi a treballar el seu enginy! Juntament amb les cançons, els contes i les poesies que el nodreixen, aquests jocs d’enigmes componen el programa del cabaret.

La Rateta Presumida, la Lluna i el Sol, un drac que sempre vol espatllar la festa i un ocell que dorm a la platja són alguns dels personatges que trobarem en aquesta proposta. I, per descomptat, també en Patufet, el vailet més famós dels contes tradicionals catalans. Samfaina de Colors explica que Cabaret Patufet té com a punt de partida el llegat de la cultura tradicional, potenciant-ne la part visual i acotant-ne el vocabulari perquè les nenes i els nens el puguin entendre.    

Amb més  trenta anys de trajectòria en el món de la música infantil, aquesta companyia continua component cançons i creant espectacles amb la mateixa passió del primer dia. Ho podem comprovar a Cabaret Patufet, una producció de 2012 que ha meravellat més de cent mil espectadores i espectadors arreu de Catalunya. Un espectacle de varietats amb números independents, però molt ben lligats, que barregen contes clàssics i cançons més actuals. Benvingudes i benvinguts al Cabaret Patufet!

Data de publicació: Dimarts, 10 maig 2022
  • Comparteix