Tornar

Imatge il·lustrativa de l'activitat.

Neix ‘La comiquera’ al CCCB

L’equipament cultural del Raval crea un espai de tallers i punt de lleure i trobada per a famílies que vulguin experimentar amb el llenguatge del còmic.

Coincidint amb l’exposició ‘Constel·lació gràfica. Joves autores de còmic d’avantguarda’ (fins al 14 de maig), el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. CCCB ha creat un espai d’accés lliure perquè les nenes i els nens puguin dibuixar i participar en els tallers a càrrec de les autores de la mostra (Bàrbara Alca, Marta Cartu, Genie Espinosa, Ana Galvañ, Nadia Hafid, Conxita Herrero, María Medem, Miriampersand i Roberta Vázquez) i altres convidats del món del còmic independent, jugar en família o consultar llibres i àlbums il·lustrats.

L’espai, que porta per nom La comiquera, es troba al vestíbul de la segona planta de l’equipament, de camí a una exposició que presenta les històries gràfiques i la diversitat de llenguatges, registres estètics i referents culturals de nou creadores que comparteixen una mirada crítica i humorística cap al món actual. La proximitat de La comiquera i la sala d’exposicions afavoreix una comunicació fluida i natural entre totes dues àrees, la de joc i experimentació i la d’exhibició. Perquè, a La comiquera, les petites i petits artistes trobaran materials de dibuix i recursos pensats per tastar el llenguatge del còmic i provar noves narratives: una pantalla interactiva i dues propostes de la il·lustradora Núria Inés (Tinta Fina), el ‘Jardí de personatges’ i ‘La ruleta gràfica’, que conviden a crear, jugar i ‘tacar’ el full en blanc.

La dotació de La comiquera es completa amb una petita biblioteca, formada per una selecció de llibres de les autores de ‘Constel·lació gràfica’. Sou una família aficionada al dibuix i a la narrativa gràfica? La comiquera és el vostre espai.

Data de publicació: Dimecres, 04 Gener 2023
  • Comparteix