Activitat 'Clik. Nou espai d’experimentació'

La curiositat és una qualitat innata en els éssers humans i és especialment rellevant en la canalla, que sempre està en disposició de descobrir el que amaga el món que els envolta.

El nou espai CLIK s’ha dissenyat per nodrir aquesta curiositat i brindar als més menuts una experiència educativa única que els inspiri a explorar, experimentar i descobrir.

Aquest espai busca submergir els infants d’entre 3 i 11 anys en un món de descobriment i aprenentatge, i brindar-los l’oportunitat d’experimentar la ciència com les persones expertes: descobrint, investigant i fent-se preguntes sobre les coses que experimenten.

A Clik descobriran diferents àrees. Una és una zona dedicada a l’aire, on uns mòduls els permetran experimentar amb la velocitat i la direcció del vent. Aquí tindran l’oportunitat de fer volar avions de paper i de veure les diferències de vols en funció de la forma que tinguin i la velocitat de llançament. A més, podran fer flotar diferents elements sobre una gran taula d’aire, provant amb diferents formes i mides.

Horaris

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
Carrer d'Isaac Newton, 26
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Població:
Barcelona