Conferència 'Sostenibilitat alimentària: Ingredients de proximitat, salut i plaer'

A càrrec de Sara Llobera, dietista i tallerista en alimentació saludable i sostenible.

Aquesta conferència vivencial explora com l'alimentació pot unir salut, plaer i sostenibilitat. Descobrirem com els ingredients de proximitat i de temporada poden transformar la nostra cuina i el nostre benestar, i aprendrem maneres senzilles d'incorporar aquests principis al dia a dia. Una trobada per inspirar, aprendre i repensar la manera de menjar de manera saludable i responsable amb el planeta. Podràs tastar alguna recepta en el moment de l'activitat i al final de la conferència s'oferiran les receptes en paper per poder fer-les a casa! Com a activitat complementària, a través de les nostres xarxes socials, el 10 de febrer, podrem conèixer a la Sara Llobera, professional de la conferència.

Horaris

Centre Cívic Can Deu

Adreça:
Plaça de la Concòrdia, 13
Districte:
Les Corts
Barri:
les Corts
Població:
Barcelona