Taller 'Cuina amb algues *NOU*
Horaris
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
Dijous |
de 19.15 h a 21.15 h |
Entrada general: 31.94 €
+ suplement material |
Cal inscripció prèvia Places limitades
Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre. |
Centre Cívic La Sedeta
- Adreça:
- Carrer de Sicília, 321
- Districte:
- Gràcia
- Barri:
- el Camp d'en Grassot i Gràcia Nova
- Població:
- Barcelona
Plaer ric amb sals minerals
El Japó és un país d’illes i, la mar, una de les principals fonts d’aliment; per això, les algues són uns dels ingredients més importants de la seva gastronomia. Recentment aquest aliment ha entrat amb força a les cuines europees, al ser una gran font de nutrients. Mentre cuinem, coneixerem diferents tipus d’algues i com les elaboren al Japó i altres països com a ingredients de sopes, patés, fritures, entre d’altre
Professora: Miho Miyata