Tornar

Cartell de l'espectacle.

‘Djavan i el guardià de l’Alegria’

Dos nens de diferents orígens i cultures compartiran una aventura inoblidable a l’Aquitània Teatre.

La programació familiar de l’Aquitània Teatre, l’AquiKids, presenta aquests dies una creació de la Cia. Memory que compta amb una de les actrius més carismàtiques i versàtils del panorama teatral català, Àngels Gonyalons, en la direcció escènica. Gonyalons, directora també de l’escola Memory que, des de fa gairebé trenta anys, forma actrius i actors en cant, dansa i claqué, disciplines imprescindibles per interpretar amb rigor i solvència un musical, signa la posada en escena de Djavan i el guardià de l’Alegria juntament amb Eva Serrasolsas, una de les professionals que van iniciar el seu recorregut escènic a Memory.

Djavan i el guardià de l’Alegria és la història de dos nens de realitats, entorns i interessos molt diferents, si no oposats. En Pol és un nen de ciutat que es passa les hores jugant a videojocs i somiant a ser un pilot d’avions, mentre que el Djavan viu en un poblat envoltat de natura que, a totes hores, voldria jugar a l’aire lliure amb els seus amics, els animals. L’un pertany a un món de ciment, asfalt i tecnologia, i l’altre, a un d’orgànic, essencial. Sense saber com, però, un dia coincidiran en un mateix escenari, una selva, i hauran d’assumir una missió molt especial...

L’aventura que viuran a la jungla en Pol i el Djavan posarà en relleu la importància de l’amistat i de la lectura, de la cooperació i del treball en equip. Són alguns dels ensenyaments que trobarem en una producció dinàmica, de cançons encomanadisses i coreografies enèrgiques: Djavan i el guardià de l’Alegria ens espera a l’Aquitània Teatre.

Data de publicació: Dimecres, 01 març 2023
  • Comparteix