Tornar

Una imatge de l'espai.
Nenes i nens participen en les activitats.

El MACBA obre un espai de lectura i familiar

Amb motiu de l’exposició ‘Col·lecció MACBA. Intenció poètica’, el centre d’art contemporani ofereix a les famílies visitants un lloc on llegir, jugar o descansar.

Els museus no només són espais d’exhibició, sinó també de reflexió i de diàleg. Per tal que l’experiència de la visita sigui completa i satisfactòria, el MACBA. Museu d’Art Contemporani de Barcelona ha aprofitat la presentació de ‘Col·lecció MACBA. Intenció poètica’ per condicionar un espai perquè les petites i els petits visitants puguin jugar, descansar i aprendre en família al voltant de l’art contemporani i de les obres que formen part de l'exposició.

La nova zona de lectura i familiar posa a disposició de les persones usuàries, sigui quina sigui la seva edat, llibres i altres materials en un espai amable, per estar-hi, gaudir-hi i recollir-s’hi. Obert a la gent del barri i a tothom, aquest racó de tranquil·litat està situat a la planta baixa del Centre d’Estudis i Documentació del MACBA; les nenes i els nens hi trobaran uns prestatges amb llibres que els introduiran en el món del coneixement i de les arts plàstiques contemporànies de manera didàctica i lúdica, com també taules i tamborets a la seva mida per seure a fullejar els exemplars, escriure o dibuixar. Pel que fa a la resta de la família, podrà acompanyar-los en les seves descobertes o llegir còmodament en una gandula. S’hi pot explorar les publicacions de les obres i artistes de l’exposició, dialogar, descansar o, senzillament, seure a pensar. Tot plegat, molt en sintonia amb l’exposició ‘Col·lecció MACBA. Intenció poètica’, una invitació a desarticular la dramatúrgia del museu i trencar amb el relat institucional.

L’espai de lectura i familiar és un lloc on estar, on relaxar-se i on compartir una estona creativa.

Data de publicació: Dimecres, 11 Gener 2023
  • Comparteix