Tornar

Una imatge promocional del Mag Stigman.

Trucs de màgia amb cartes i malabars... amb paper higiènic!

El Mag Stigman amenitza el temps d’esbarjo amb propostes divertides i participatives per a tota la família.

El hashtag #ConfinamentAmbMagia és un dels que han començat a córrer per les xarxes socials gràcies al Mag Stigman, un showman capaç d’omplir grans aforaments amb els seus espectacles que, aquests dies, demostra que pot fer els millors trucs de màgia des de casa, amb objectes quotidians i sense posar-se la jaqueta llampant que vesteix per a les seves actuacions.

Si el seguiu a l’Instagram, ja sabeu que, des de fa uns dies, aquest artista polifacètic hi ofereix petites càpsules d’il·lusionisme. No hi espereu veure anelles que s’entrellacen i se separen per art de màgia ni levitacions: els que el Mag Stigman publica al seu compte són més senzills però igual de sorprenents! Jocs de mans amb les cartes, malabars amb rotllos de paper higiènic, transformacions amb bitllets de 10 euros (que es converteixen en bitllets de 100!)... Les píndoles màgiques d’aquest il·lusionista tenen la mateixa intenció dels grans números que interpreta als teatres: fer-ho passar bé a tot tipus de públic.

Format en teatre musical, interpretació, cant, dansa i claqué i graduat en psicologia, Ignasi Stigman és un creador interessat en la dimensió educativa de les arts escèniques i l’il·lusionisme. Fins i tot ha estudiat l’ús aplicat de la màgia en infants amb dificultats per a l’aprenentatge. Aquesta formació el distingeix d’altres companys i companyes de professió i es deixa entreveure en els seus espectacles. És la raó, també, per la qual ha decidit acompanyar i ajudar la canalla en aquests moments des de la distància, aportant-li unes dosis d’il·lusions. Connecteu-vos aquí amb el Mag Stigman!

 

Data de publicació: Dimecres, 22 Abril 2020
  • Comparteix