Tornar

La protagonista de la funció.
Un moment de l'espectacle.

‘Lluna, la col·leccionista de paraules’

Un conte il·lustrat inspira l’espectacle de titelles i objectes que inaugura la temporada familiar de la Sala Fènix.

La Sala Fènix reprèn la seva línia familiar després de l'aturada estiuenca amb un espectacle que seduirà grans i menuts. Es tracta de Lluna, la col·leccionista de paraules, una història dolça i màgica sobre la bellesa de les paraules, una bellesa que el nostre ritme de vida accelerat, massa sovint, ens impedeix admirar.

Basada en el conte homònim de Sonja Wimmer, escriptora i il·lustradora alemanya resident a Barcelona, la proposta explica la història de la Lluna, una nena somiadora que té una gran afició: li agrada col·leccionar paraules. Sobretot, les més boniques, aquelles que li proporcionen alegria i felicitat. Ara bé, un dia les paraules boniques comencen a desaparèixer, una per una. Què està passant? La resposta és senzilla, però també descoratjadora: les persones estan oblidant aquestes paraules perquè estan massa ocupades en el seu dia a dia i descuiden les coses realment importants de la vida. Així, doncs, la Lluna emprendrà un viatge per convèncer la humanitat de la necessitat de gaudir de la bellesa i compartir moments de joia i bons sentiments.  

En el seu salt del conte il·lustrat a l’escenari, Lluna, la col·leccionista de paraules ha comptat amb la col·laboració de dues companyies de reconeguda trajectòria en el món del teatre de titelles, La petita brownie i La Mar de Marionetas. La primera busca en els seus espectacles una manera de fer arribar amb simpatia a nenes i nens el gust per la música, l’amor per la natura i valors com l’amistat i el respecte a la diferència. Pel que fa a La Mar de Marionetas, fa confluir a les seves creacions l’entreteniment i la sensibilitat per l’art i la cultura. Tot un segell de qualitat per a Lluna, la col·leccionista de paraules.

Data de publicació: Dimarts, 27 Setembre 2022
  • Comparteix