Tornar

Cartell de l'espectacle.

‘El misteri del Teatre Regina’

La companyia Microescape BCN porta un nou enigma interactiu al Jove Teatre Regina que només el públic podrà resoldre.

El Jove Teatre Regina és l’escenari d’estranys fenòmens que entorpeixen la representació de ‘La rateta que escombrava l’escaleta’, un gran èxit de la cartellera familiar. Amb posada en escena de la famosa Lluïsa Pascal, directora aclamada arreu del món, i protagonitzat per Lluc Manuguer, un actor d’èxit que té l’ego molt inflat, l’espectacle ofereix una prèvia davant un públic entregat. Ara bé, tan bon punt s’aixeca el teló comencen els entrebancs: tot de coses surten malament i el Martines, el tècnic del teatre, no té mans per arreglar res sense aturar la funció. La pega és que aquest dia només hi és ell, a la part tècnica, però li cal ajuda urgentment... Li doneu un cop de mà?

A El misteri del Teatre Regina, el públic no serà subjecte passiu de l’espectacle, sinó que haurà d’entrar en acció per assumir tot de tasques imprescindibles per tirar endavant la funció: nenes, nens i famílies hauran d'encarregar-se del maquillatge, de les llums... fins i tot, podria ser que acabin interpretant algun paper de ‘La rateta’! Qualsevol aportació serà de gran valor per resoldre el misteri i reprendre l’espectacle.

El misteri del Teatre Regina és una creació de Microescape BCN, que completa així la trilogia de misteris que ha portat al Regina els últims anys (‘El misteri de Houdini’ (2019) i ‘El misteri de Sherlock Holmes’ (2021) van ser els enigmes anteriors). L’espectacle, com sempre, és interactiu i trenca la quarta paret per integrar el públic en l’aventura escènica. Grans i menuts coneixeran aquí els secrets d’un muntatge escènic i els arts i oficis que fan possible el teatre. Ja ho sabeu: poseu l’enginy a treballar i descobriu la solució d’El misteri del Teatre Regina.

Data de publicació: Dimecres, 14 Setembre 2022
  • Comparteix