Tornar

Un moment de la funció.
Els protagonistes de la funció.

Bufilàndia recupera el bon humor al SAT!

El teatre de Sant Andreu rep la companyia Teatre Mòbil amb ‘L’odissea del riure perdut’, les divertides aventures del Rei Pepet i el seu Bufó.

Voleu viure una aventura escènica alegre i trepidant? Aquest mes, el SAT! Sant Andreu Teatre us ofereix l’oportunitat d’acompanyar el rei de Bufilàndia en una odissea que us farà riure de valent. Un viatge ple d’humor i de fantasia que porta el segell de Teatre Mòbil, companyia fundada per Marcel Gros, Atilà Puig i Jordi Girabal fa gairebé quaranta anys que avui, com aleshores, crea espectacles inspirats en la tradició dels pallassos perquè la família al complet s’ho passi d’allò més bé.

L’odissea del riure perdut ens presenta un regne que ha sofert una pèrdua irreparable: les riallades han desaparegut! Les raons d’aquest cataclisme poc importen, el que mobilitza ràpidament el seu monarca, el Rei Pepet, i el seu fidel Bufó és la voluntat que el poble recuperi l’alegria, encara que per aconseguir-ho hagin d’emprendre un viatge cap a territoris desconeguts. Per descomptat, la missió es convertirà en tota una aventura plena de fantasia i d’humor, perquè menuts i grans riguin per les butxaques i pels colzes, que es recaragolin o petin de riure! Com diuen des de Teatre Mòbil, ‘qui mai no riu, mai viu!’, i Bufilàndia ha de tornar a ser un país vital, pletòric i desbordant de felicitat.

L’espectacle, dirigit per Marcel Gros i interpretat per Girabal i Puig (a partir d’una idea de tots tres), és un deliri que no dona treva als espectadors i espectadores. La música, els objectes i els recursos del clown es combinen de manera dinàmica i ocurrent per garantir que el riure no només tornarà a Bufilàndia, sinó que omplirà la platea del SAT! Passeu i rieu amb L’odissea del riure perdut!

Data de publicació: Dilluns, 27 març 2023
  • Comparteix