Aquesta edició de La Mida, és una edició especial, com ho han estat les edicions de tots els Festivals similars que s’han celebrat des del passat mes de març de 2020. Ens hem plantejat endarrerir-lo, posposar-lo, anul·lar-lo, convocar-lo o reinventar-lo. I potser, només potser, hem acabat fent una mena de barreja de totes les opcions: una versió híbrida, amb uns dies presencials i altres virtuals.

SESSIONS PRESENCIALS

Totes les sessions presencials es faran a l’Auditori Meier del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), en dos dies consecutius: el 22 i 23 de gener a les 17.00 i les 19.30 respectivament. L’entrada és gratuïta però caldrà fer-ne la reserva anticipadament a través del nostre web o omplint aquest formulari.

SESSIONS DIGITALS

Les entrades per les sessions digitals són també gratuïtes, del 21 al 24 de gener. Per obtenir-les caldrà accedir al nostre web i seguir les instruccions. El conjunt de films escollits esdevé una tria que mostra la versatilitat i diversitat de possibilitats expressives que ofereix el curtmetratge. En aquesta edició, a més, comprovarem el gran poder d’adaptació que té aquest format, no en va, podreu veure algunes de les obres fetes durant aquest complicat 2020 que utilitzen el tema de la pandèmia com a motor accelerador de creativitat.

Data de publicació: Dimarts, 05 Gener 2021
  • Comparteix